Specialklub tilknyttet Dansk Kennel Klub

Præsentation

Hvad er Papillon-Phalene Klubben?

Hvilken glæde kan du som papillon- eller phalèneejer have af et medlemsskab?

Papillon-Phalene Klubben arbejder ifølge sin formålsparagraf for at fremme racen gennem ansvarsbevidst opdræt, samt udbrede kendskab til og forståelse for denne races opdragelse og pleje, idet klubben arbejder for den enkelte hund og dens ejer.
Dette lyder måske ikke, som det har interesse for dig, men det har det netop, hvis du står og påtænker køb af en hvalp af racen – eller måske netop har købt en. De tørre ord dækker nemlig ikke så lidt mere, end du ved første øjekast tænker dig.

Det betyder blandt andet, at racens opdrættere har opmærksomheden henvendt på, at deres avlsmateriale er af en sådan kvalitet, både psykisk såvel som eksteriør- og sundhedsmæssigt, at der er størst mulig chance for gode hvalpe, som man med glæde og stolthed vil lægge navn til.

Avlsdyrenes karaktermæssige egenskaber skal være i orden; for en papillon eller phalène, som viser agressivitet eller udpræget skyhed kan ikke præmieres!

Da både eksteriør (udseende), sundhed og karakteregenskaber er stærkt arveligt betinget, er DIN chance for at få en god hund betydeligt større, når hvalpen er faldet efter forældre, som er udvalgt med hensyntagen til disse faktorer.

Den gode start er givet hvalpen – resten er op til DIG! – Her er det, du kan se din fordel ved at være medlem af Papillon-Phalene Klubben.
Vi tilbyder udstillinger, fornøjeligt samvær med andre papillonejere samt et godt klubblad, som udsendes 5 gange årligt.
Ligeledes kan du som medlem tegne den lovpligtige ansvarsforsikring til en særdeles favorabel pris.

Papillon-Phalene Klubben byder dig velkommen til en tur rundt på siderne, og skulle der undervejs opstå spørgsmål, står vores bestyrelse og udvalg altid klar med et uddybende svar.

Foto: Marianne Hansen

Foto: Anette B. Christensen